25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

IYI AKSAMLAR "ASTA'NIN GUNLUGU"

Iyi aksamlar a dostlar :)
Bugun yorucu birgundu. Is gorusmem eve geldigim gibi cam perde temizligi bitti. Aklima gelmisken camlarinizin uzun sure temiz kalmasini istiyorsaniz kesfettigim bir urunu paylasayim. Aslinda banyom icin dusunerek aldigim Vileda Macigal cam icinde ideal bir urun. Normal temizleme isiniz bittikten sonra urunu sıkıp kurulama yapiyorsunuz. Cama gelen su damlalarini kaydirdigi gibi tozlanma olayinida engelliyor. Her ay silmek zorunda kaldiginiz camlarinizi Macigal sayesinde uc ayda bir silebilirsiniz.
Aksam cay saatine ezocanlar geldiler. Cocuklarla ugrasmak cay muhabbet derken benim kitap bu saate kaldi. Okumadan bir yazayim dedim. Malum oglum buyudugunde "aaaa annem bakalim bugun ne yapmis" diye keyif alsin isterim. Okudugum kitabin konusu gunluk oldugundan bende sosyal ortamda gerceklestirmek istedim. Soz ucar yazi kalir degil mi? :)
Okuyan sirinimle (sirinlere olan sempatim vardi sevgili gorumcem borulcem ve oglum sayesinde daha da artti hala-yegen ortak noktalari fazla anacim) eslik etmek istedim.
Saglikla,okumakla ve keyifle huzurlu geceler 😉

6 yorum:

anne güncesi dedi ki...

ben camları zaten 3 ayda bir sildiğimden...neyse bu konuyu kapatayım. magical deneyeceğim. reklamını gördüm ama hala alamadım.
alamadım, yapamadım, gidemedim....ahhh o kadar çookk şey var ki. şu çocuklar büyüsün de:))

Unknown dedi ki...

O zaman sizin cam temizliginiz 6 aya cikacak 😂 saka bir yana deneyin guzel urun ne cok ozlem duydugumuz seyler var cocukta once cocuktan sonra ama bunlarda hizla geciyor keyif almaktan baska sansimiz yok gibi😉

minikare dedi ki...

hmm tozlanmaya da engel oluyosa bi denemek lazım o zaman.evin yakınında bir taş ocağı var zira.aşırı toz oluyor.

ertelenen planlar hep oluyor.çocuk olsun yada olmasın.ne olursa olsun anın tadını çıkarırsak daha mutlu oluruz bence :)

Unknown dedi ki...

Kesinlikle oluyor minikare simdi banyoyu temizledim uzun sure temiz kalsin diye :)
Aynen katiliyorum ben oglumdan once de sonrada hatta oglumla da an'in tadini cikariyorum

sevdicann dedi ki...

Kışın havalara güven olmuyor. Özenip siliyorsun güzelce bakmışsın yağmur yağıyor:(

Unknown dedi ki...

Aynen oyle ozellikle ben cam sildigim de hemen yagmur yagiyor diye cok uzulurken macigal kesfettim cok memnunum istedigi kadar yagsin berekettir diyorum :)