25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

IYI BIR DINOZOR ANNE OGUL KEYFIMIZ



Gunaydinnnn;
Bugun is gorusmem var iyi dileklerinize ve dualariniza ihtiyacim var😊
Dun oglumla Iyi Bir Dinozor filmine gittik. Oglumun ilk sinema deneyimiydi. Cok keyif aldi. Soz konusu dinozor olunca  tabi. Oglum oyuncaklar ile tanismaya basladiginda hayatimiza hep dinozorlar girdi. Arastirmalari,oyuncaklari,kitaplari,dinozor muzeleri ve hatta kazilari bile. Gectigimiz yaz sirf Antalya'ya dinozor parkina gitmisligimiz bile var.
Neyse film tum anne babalarin cocuklari ile izleyebilecegi kadar guzel ve etkili. Detaylarda cok anlamli mesajlar var. Tavsiye ederim.
3d olunca bizimkisin de bir saskinlik,cigliklar aman Allahimmmm 😂
Ben simdi hazirlanmaya baslayayim. Araya bir yazi eklemek istedim (blog yazmak bende bir tutku olmaya basladi)
Hepinize guzel gunler,bol kazanclar 😉😁😊

4 yorum:

Nesrin dedi ki...

Ne de güzel yapmışsınız anne oğul ,çok da şeker , Dualarım seninle inşallah istediğin gibi bir görüşme olur

Unknown dedi ki...

Tesekkurler Nesrin amin insallah guzel geciyor gorusmeler ama sartlar olmuyor evettt oglumla cok guzel bir gun gecirdik :)

anne güncesi dedi ki...

bu filme kızımla ben de gideceğim fırsat bulursam...iş görüşmeniz de iyi geçer umarım. sonucu yazın da sevincinizi paylaşalım..

Unknown dedi ki...

Kesinlikle firsat yaratip gitmelisin anne guncesi cocuklarla izlenmesi gereken filmler arasinda 😉 sizde izledikten sonra fikrinizi paylasirsaniz sevinirim. Ahhh is gorusmeleri bu aralar o kadar cok oldu ki bende resmen bir ik karsi ozguven patlamasi gerceklesti 😂 tamamdir sonucu yazacagim hemen birlikte kutlariz blogcanlar olara sevgiler