25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

BAZEN


AŞK;
Öyle süslü püslü kelimeleri gerçek sevgilere çok yakıştırmam.Sadece böyle güzel bakan,güzel gören,güzel hisseden davranışları yakıştırırım.Sabah eşimi şöyle bir kokladım,öptüm meğer ne kadar çok bağlanmışız birbirimize.Meğer ne çok şey bulmuşuz birbirimizde.Bizimkisi ilk görüşte aşk oldu.Hep istediğim ve hissettiğim.Çok kavgalarımız,dargınlıklarımız,çocukluğumuz oldu.Şimdi bakıyorumda boş yere bütün kırgınlıklarımız. Herşeye rağmen seviyorum hayatımın adamı.Öyle güzel ki dudaklarıma aşkla yapışan bir adam ile evli olup aynı anda bacağıma yapışıp ''beni sevmiyormusunuz?'' diyen bir oğlumun olması.Şükür sebebidir çoğu zaman.
Sonbahar geldi geçiyor aşka geldim :) Geçen oğlumu okula götürünce bir kare ilişti gözüme kaçırmadım sizin için umarım beğenirsiniz.
Sizi bilmem ama sonbahar bana ayrı birşeyler katıyor.Hüzün,özlem,yağmur,temiz ev,kitap,battaniye ve vazgeçemediğim türk filmleri :) Her defasında büyük doyumla izlediğim türk filmleri bende yerleri çok ayrı.
Birde yüreğimi burkanlar var tabi.Emek verip karşılık göremedikleriniz.Sizi hiç şaşırtmayanlar yada sizi hiç gibi görmeyi başarabilenler.Aklıma sadece 'adaletsiz dünya' kelimesini getirtiyor.Bu aralar kırgınım,yorgunum ve gidişlerdeyim.
Değerinizi bilen kişiler ile güzel günlere.İşler beni bekler hepinizi öpüyorum.Evde olanlar lütfen sonbaharın tadını çıkarsınlar :)


3 yorum:

Veranda Kokusu dedi ki...

Süper bir yazı olmuş canım benim yüreğine sağlık seni seviyorum yol arkadaşım

Veranda Kokusu dedi ki...

Süper bir yazı olmuş canım benim yüreğine sağlık seni seviyorum yol arkadaşım

Adsız dedi ki...

tesekkür ederim yüregime güzel duygular serpen adam :)