25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

EKİM AYI OKUMALARIM


Herkese İyi Haftalar;

Ekim ayı okuma listem ile başlayayım. İlk olarak Orhan Pamuk kitabını bitirdim. Yazarın ilk defa kitabını okudum. Anlatım dili çok ağır geldi. Kitabın içerisinde defalarca boğuldum,ama güzeldi. Boş bir kafa ile okunabilinecek eser. Aslında Masumiyet Müzesini çok okumak istemiştim. Hatta bu yıl almaya düşündüm (bende de bir takıntı vardır  dizi veya kitap herkesin dilindeyse volkanı sönene kadar o işe bulaşamam) kısmet olmadı. Demekki daha uzun bir zamanı varmış. O kitabı okuyanlar da aynı şeyi söylemişti. Yazar çok detaylandırarak anlatıyor herşeyi,sıkıcı biraz..






Gelelim ikinci kitabımıza. Arkadaştan temin ettim. Severim böyle polisiye kitapları. Özellikle gerçekten alınmışsa daha çok ilgimi çeker. Hemen okumaya başladım. Çerez gibi gitti tabi. Hikaye hikaye anlatılmış. Okurken ''vay be ne cesarete ,bak gördün mü nasıl bir mantık'' modundaydım sürekli. Yıllar önce ''Bir Psikiyatristin Gızlı Defterı'' kitabıda aynı hazzı vermişti. Okumak isteyenlere tavsiye ederim.


Bizde durumlar aynı.Pek bir değişiklik yok. Kayınvalidem hastanede hala. Gidip geliyoruz. Dua ediyoruz,yapılacak başka birşeyimiz yok şuanda. Bazı sorunlarım vardı,çözdüm şükür! Yenilerine yer açtım,sağolsunlar hiç fırsat vermeden doldurdular! bla,bla,bla oldular işte.
Bunun dışında tabi güzel şeylerde oluyor hayatımda. Mutlu şeylere tanıklık ediyorum. En çok istediğim şeylerden biriydi. Zamanı gelince paylaşacağım.
Durumlar bundan ibaret. Herzaman ki gibi bol sağlık dileyerek,keyifli okumalar diliyorum...

4 yorum:

Nil dedi ki...

Ben de hiç Orhan Pamuk okumadım. Çok ayıp belki ama elime aldığım bir kitabı o kadar ağır gelmişti ki, ite kaka bile okuyamadım.
Benim böyle bir başlığım bile yok ekimde bişey okuyamadım :(

Unknown dedi ki...

Herkeste aynı durum sözkonusu demek ki neyse bu kitap en azından ince biraz zorladım bende
Ahhhh okumakkkk fırsat yaratmak lazım biraz,bende serviste çok okuma şansına sahibim.Birde tv ile alakam yok sanırım ondandır,eskiden benimde bu kadar sık okumalarım olmuyordu.

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Keyifli okumalar diliyorum. İyi ki kitaplar var :)

Unknown dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM GAMZECİM
KESİNLİKLE İYİ Kİ KİTAP DOSTLARIMIZ VAR SIĞINDIĞIMI,ALDIĞIMIZ NEFES MİSALİ