25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

KARANLIK GÜNLERİN MEMLEKETİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Selam demeye bile içim tahammül etmiyor artık :(
Nasıl bu hale geldik demeyeceğim. İnsanoğlu ne ederse kendi eder,kendine eder!
Acımasızca bir düzeni parçası olmuş 20 yaşındaki genceciklere yazık!
Ellerine kınalar yakıp,gururla çocuklarını gönderen annelere,babalara,bacılara,eşlere ,abilere yazık!
Bir rant uğruna Allah Allah dedirtip kendi koruyamadığı ülkenin kardeşlerini birbirine düşürenlere yazık!
Yazık ki ne yazık!!!

En acısı da hala bunu idrak edemeyen bir lafa gaza gelip ''Gezi Ruhunu'' sürdürmeye çalışan zihniyet çoğunlukta. Şimdi ne mi olacak? Kişisel görüşüm (ki yanılmıyorum sizlerde aynı şeyleri düşünüyorsunuzdur) halkının ve destekçilerinin gözünde kendini tehlikeye atmadan sözüm ona kahramanlaşmaya meraklı birisi var. Halkı sokağa döktün peki sen neredeydin?
Hani sokağa eyleme giden halk sana göre yanlıştı! Eeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi insana?
Ama çok zekisin ya vardır bir açıklaman. Bu defa farklıydı. Siz iki üç ağaç için mücadele verdiniz,bizler ayırmadan sizler içinde mücadele verdik. Peki ne için,kim için? Kimi kime kışkırttın!
Madem diktatörsün,kazanma hırsın ve egon tavan yapmış o zaman kırmadan,kırdırmadan yap. Nede olsa biz alıştık senin diretmelerine.
Daha gencecik ağzı süt kokan gençleri verilen emir altında bu kadar zalime kırdırman nedir? Boğazı kesilen bir askerimiz var. Kim yaptı kendi milleti. Hani it sürüsünün saldırılarına karşı,vatandaşı gece kafasını yastığa rahat koysun diye beklediği vatan evlatları. Olmaz olsun senin sistemin,inancın. Böyle ülke yönetilmez. Sen asla ve asla bir MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olamazsın. zorlama! takliti bile olamıyorsun. Çünkü yüzünde insanlık namına ne bir merhamet ne bir meymenet kalmış.

Ellerinde ki kanı hangi abdest temizleyecek! Bunun hesabını nasıl vereceksin bilmiyorum ama çok kişinin ahı üstünde.

Zaman birlik beraberlik zamanı değil! Geçti bizden artık. Eğer öyle olsaydı emir almış askerini teslim olurken öldürmezdin. Bu vahşete boyun eğmezdin. Siyasi ranta dönüştürmezdin. Ötekileştirmezdin. En önemlisi de kazdığın kuyuya düşmezdin. O şehit askerlerin günahı boynunuzdan hiç kalkmasın olur mu? Keşke her şey iki ağaç için verilen mücadele kadar olsaydı...

Sonumuzun ne olacağını bilemediğimiz günlere...

Hiç yorum yok: