25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

SAHTE PSİKOLOG-SOSYOLOG DEHŞETİ

Günaydınlar;

Benimde instagramda denk gelip birkaç fotoğrafına baktığım ve hatta ''aaaa nasıl güzel bir bayan,çocuğu var hemde ikinci çocuğuna hamile,maşallah'' demişliğim bile var.(Ama takibe almadım) Demek ki maşallah dediğim kırk gün yaşamıyormuş :)

Neyse gelelim konumuza.Efendim sabah haberlerini şöyle bir gezerken bir baktım ki benim maşallah manşet. Aaaaaaa dedim. Bakayım ne söylemiş,paylaşmış,okumuş da manşet olmuş. (Hani moda ya günümüz anneleri. ''Ben şunu takip ediyorum çok güzel bilgiler veriyor. Aaaa sen onu takibe almadın mı? Yazıları çok samimi. Bak şekerim yaramaz çocuklar hakkında şöyle şöyle yapacakmışsız.'' Sorsan hepimiz mükemmel anneyiz. Çocuklarımıza kızmayan,bağırmayan,terslemeyen, Zorlandığımızda hep o takip ettiğimiz pedogları-sosyolagları takip eden ve ona göre davranan...

Hadi itiraf edelim. Hepimiz bunları yapıyoruz. Ama be her önüne geleni de takibe alırsak al işte böyle manşet olur. Hani bunun deneyimlisi var,onaylanmışı var,okumuşu var,bilineni var. Millet olarak iki etik fotoğraf paylaşanı hopppp takibe al beğeni yağmuruna tut. Bir Blogcu Annemiz blogcuanne  var işin ehli. Onunla başlayan bir serüven ne ara bu kadar moda oldu. Ama ben biliyorum. sırf fenomen olmak,firmaların gönderdikleri eşyalardan yararlanmak için bunu yapıyorlar.Yanlış! Söz konusu çocuk olunca bence daha dikkatli olmak lazım. Böylelerine prim vermemek lazım.

http://www.hurriyet.com.tr/sosyal-medyada-sahte-psikolog-iddiasi-ile-calkalaniyor-40312616?_sgm_source=40312616&_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_action=click


Linki yukarıda. Merak edenler açsın okusun. Ben takıldım bu konuya çok pis hemde...

6 yorum:

Nil dedi ki...

Vay be. Okur okumaz ig de bahsedilen kişinin hesabına girdim ama hesabı herkese açık değil. İnsanlar ne kadar cesur dolandırıcılık hususunda.

Unknown dedi ki...

İlk başlarda sürekli beğenilerinden dolayı keşfet kısmında sık sık karşıma çıkıyordu. Sanırım bu olaydan sonra hemen gizlemiş. Yanlış diyorum ya çocuk konusunda çok ters bir durum. Düşünsenize çaresizce akıl almak isteyen kaç kişi vardır eğitimsizliğin bu kadar basitçe çıkar uğruna düşürülmesi cok acı!

bücürükveben dedi ki...

Her şeyin sahtesini yapıyorlar, hatta doktorun, diş hekimimin bile sahtesini görmüştüm ama sahte psikolog ilk kez duyuyorum. Henüz linke tıklamadım ama tıklayıp, okuyacağım ilk fırsatta.
Of yaaaa bu ülkede yaşamak adamı ruh hastası yapar:( şaka gibi....

anne güncesi dedi ki...

Ben de çok şaşırdım. Ve bu kadın tv yede konuk oluyordu, insanların sorusunu cevapliyirdu. Psikolog ve sosyolog farkli kavramlar, hele pedagog olmak daha farklı. Güzel hatun bu güzellikle başka bir us yapsaydı keske zaten tutardi;)

Unknown dedi ki...

anne güncesi,

al işte benden de o kadar dediğin gibi güzelliği ile başka yerlerde gösterseydi kendisini
düşünsene o kadar kişinin duygularıyla en hassas noktada oynayabiliyorlar

MAVİANNE dedi ki...

ilahi ne çok kandırıkçı var çevremizde desene
Ben şahsen Oyuncu anne ile tanıştım
instagramda takip ediyordum
gerçekten de oradaki gibi biri olduğunu görünce de çok mutlu oldum
yanılmamak önemli
hatta dedemin bakkalı kitabı ile ilgili röportaj da yaptım
merak edersen bloğumda
sevgiler