25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

ASLINDA YAŞIYORUM FAKAT YOĞUN BİR TEMPODA


İlk süt dişimiz artık ellerimizde :)

O bir anne ve ilk hala :)
Ada günlüğümüz

Ada keyfinde bir başka ben
Herkese merhaba;

Malumunuz İnsan Kaynakları departmanına geçtiğim günden itibaren nefes alamıyorum. Hazır yoğunluğu olmayan bir gün geçirmişken bir iki kelam edeyim dedim. Çok şükür halimiz keyfimiz sağlığımız yerinde. Benim sorumluluklarım daha fazla arttı tabi. Aksamları servise binerken kurt gibi yuttuğum kitaplarımı bile artık zar zor açıyorum. Tam olarak bırakmasam da nadir okumalarım devam ediyor. Eve girdikten sonra Toprak paşası ile koşuşturma,ertesi gün hazırlığı derken ne ara saat 21:00 oluyor fark etmiyorum. Tabi oğlumda artık kocaman olma yolunda olduğu için geçirdiğimiz vakit daha farklı oluyor. Bana yönelttiği sorular almak istediği cevaplar daha çok ve daha farklı. Neyse ki üstesinden geliyorum yada gelmeye çalışıyorum.
Mesela ilk yaşadığımız olay süt dişimiz. Aman Allahımmmmm ne kadar da zorlu bir dönemmiş. Ay düştü aman nasıl düşecek acaba diş perisi ne getirecek derken ağlamalı,korkmalı bir akşam elinde dişi ile geldi. Neyse ki bir ilk daha yaşadım sayesinde.
Bu arada ne kadar yoğun olsam da gezmelere devam. Pazar günü ablam ve çocuklarla güzel havanın tadını Büyükada'ya giderek çıkardık. Aşıklar tepesinde aşk meyvaları ile :)
Kesinlikle bu dönem gidilmesi gereken yerlerden birisidir. Çok kalabalık değil,sessiz ve sakin.

Herkese keyifli haftalar.Sağlıkla kalın...

6 yorum:

Nesrin dedi ki...

Keyfiniz bol olsun canım benim .Ben hala süt dişlerimi saklıyorum :)

Unknown dedi ki...

Sağol tatlım,inşallah en kısa zamanda hep birlikte de olur :)
Ahhh ne güzel bizde oğlumun ilk dişini saklayacağız. Zamane anısı olsun

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Hayırlı olsun :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Gamzecim :)

orabelmacgeorge dedi ki...

Iron Iron titanium-arts.com
Iron alloy is hypoallergenic titanium earrings a metal structure babyliss pro nano titanium curling iron comprised of titanium welder a solid oxide disk and a 2020 ford edge titanium for sale spin disk. These solid oxide disks are formed by a spin infiniti pro rainbow titanium flat iron disk that is in a $39.00 · ‎In stock

Unknown dedi ki...

c147i2hswte512 dildos,dog dildos,realistic dildo,penis pumps,wholesale sex toys,vibrators,sex dolls,cheap sex toys,dog dildo m306m0ngjty783