25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

BIR BURUK YUREKTI BUGUN BIZDE...

Bugun yine hastanedeydik.Iki gun once dogan Umayimiz biraz kontrol altinda kalmak icin kuvoze alindi.Sagligi sihhati yerinde fakat tebdir amacli bi kac gun bizlerden uzak olacak.
Toprak Cem halasinin bu kirilgan halini gorunce cok uzuldu.Belki cogunuzun dusundugu seydir cocuk o bilmez hissetmez ama gercekten oyle degil iste.Ben bugun halasinin gozyaslarini goren "tamam tamam hala biz burdayiz"diyen ogluma hayranlikla baktim ve herzaman ki gibi tum olaylar karsisinda ilk etki tepki olayi cocuklarda ceryan ediyor kanaatine vardim.Oglumun o merhameti,minik yuregiyle halasina vermek istedigi destegi asla gitmeyecektir gozumun onunden.



Umayimiz sen saglikla birlac gun sonra bizim yanimizda ol emi benim dunya guzelim.Toprak Cem'in kiymetlisi.Seni cok seviyoruz.Annen sensiz cok perisan.Ben ablami ilk defa bu kadar caresiz gordum.Bir anne olarak nefesimin nutkumda tutuldugu dakikalardi.O an dusundumde kirmak,kirilmak,vurmak,incitmek vs. hersey ama hersey cok manasiz sadece saglikti onemli olan...

Bu aralar kitap olayimi cok bosladigimi hissederekten Bukre ye baslamayi dusunuyorum.Cok etkileyici bir kitapmis.Bakalim okuyup sizlerle paylasacagim.Bizde durumlar boyle.Pasamin biraz oksurugu ve atesi var benim artik onunla ilgilenmem gerekiyor.Herkese saglikli geceler dilerim...

2 yorum:

Satır Arası dedi ki...

Canımmm benim hoşgeldin blogger dünyasına.
Çaresizlik ne kötüymüş helede bir annenin yavrusu karşısında ki daha bir zor.
Çok şükür ki az kaldı Umay'ımıza kavuşmamıza.
Hele dediğin gibi kuzumun bana sarılamsını ve "hala ben burdayım tamam mı" demesini hiç ama hiç unutmıycam. Umay neyse Toprak Cem'imde o.
Öpüyorum sizi.. :)

Unknown dedi ki...

Hoşbulduk ablam :) Simdilik karmasık olan blogumu çözmeye çalışıyorum ama inanıyorum ki güzel şeyler başaracağım :D
Öyle hayat bazen bizi sadece sevdiğimiz şeyle sınar ama söylediğimiz gibi sınar.Sınanmayı veren Allah gücünüde verir emin ol.zor günler bitti bitiyor önemli olan dermansız dertlerin basımıza gelmemesi Sağlıkla Umayımız en kısa zamanda kollarımızda olacak ve biz koklayacağız Toprak Cem ne ise Umayımda öyle benim için yengesinin kıtmetlisi o :)