25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

VAROLUŞUMUN DOĞUM GÜNÜ,BABAM!




Babammmmmmm; nice güzel yılların olsun.Koca yürekli çınarım.Bugün varoluş sebebimin doğum günü.yufka gibi yüreği olan bir babaya sahibim.emektar,sevgi ve saygı dolu.İyi ki benim babamsın dediğim.Sağlıkla nice güzel yılların olsun babam.Seni çok seviyorum.


Hafta sonu eşimin tavsiyesi ile bu filmi izledik. Ailecek izlenecek harika bir animasyon filmi. Bizim evde yankıları hala devam ettiğine göre çocukları çok etkileyen,düşündüren bir çalışma yapmışlar. Oğlum normalinde erken sıkılan bir yapıya sahip.Sanırım bana çekmiş :) Daha sinema siftahımız yok. Defalarca sinemanın kapısından geri gitmişliğimiz var. Ama ilk defa bir filmi sonuna kadar izleyip,günlerdir de evde ''neşeli,öfkeli,tiksinç'' diye dolaştığını duyuyorum.
Hatta kendi yaptığı davranışları ''aaaaa bak şimdi bu davranışım ile öfkeli oldum dimi anne'' deyip hemen gülümsüyor. Guspe Özay seslendirmeli.
Bu arada kaş kontörü yaptırdım.Biraz acılı fakat sonuç olarak karakteristik,dolgun bir ifade veriyor.Benim doldurma yöntemi ile oldu.Kıl tekniği olayını duydum ama çık acılı olduğunu da öğrenince vazgeçtim.İlk zamanlar çok sabır gerektiriyor.Malum insanın yüzü söz konusu olunca :)
Hatta ilk başlarda Angry Birds ismini taktım kendime.Tıpkı öyle oluyorsunuz.Ama dediğim gibi sabır ile mükemmel sonuca ulaşıyorsunuz.Merak edenler için foto ekliyorum.Hepinize güzel günler diliyorum.








6 yorum:

BirTatlıHuzur dedi ki...

Babalar...Akamızdaki dağ onlar...

BirTatlıHuzur dedi ki...

Babalar...Akamızdaki dağ onlar...

bilge ve annesi dedi ki...

Babaya nice güzel yıllar diliyorum, keyifle sağlıkla

bilge ve annesi dedi ki...

Babaya nice güzel yıllar diliyorum, keyifle sağlıkla

Unknown dedi ki...

Değil mi? Kocaman bir dağ hemde Allah basımızdan eksik etmesin...

Unknown dedi ki...

cokkk teşekkürrrr ediyoruzzz sizlerede :)