25 yaşında bir delilik yapıp anne olmaya karar verip bu yolda emin adımlarla ilerleyen ve kendisi g

VÜCUDUM SAĞLIKLI,ZİHNİM PARLAK VE RUHUM SAKİN,BİRİLERİ DAHA SEVİNDİ :)


Günaydın;

İyi haftalar herkese. İyisinizdir umarım?
 Hafta sonu yine bir aile yardımseverler sayesinde giyindi. 12 yaşında bir kızcağız. Eşyaları görünce nasıl sevindi anlatamam. Eeeee boşuna dememişler ''birilerin eskisi,birilerinin yenisi olur diye. Güzel günlerde kullansın,yardımsever yüreklere de sevgiler. Allah razı olsun inşallah.








BİRİSİ BİTER,DİĞERİ BAŞLAR KİTAP GÜNLÜĞÜM



Günaydın ;
Haftayı Serenad ile kapattım. Zülfü Livaneli yine döktürmüş.Kalemine sağlık gerçekten. Hiç sıkılmadan her sayfasını sabirsızlık ile bekledim. Neyse ki artık bir kitap ile ilgili hafızam doldu :)




Akşam şöyle okunmamışlara göz gezdireyim derken Sabahattin Ali denk geldi. Kürk Mantolu Madonna'dan sonra araya bir şekerleme yapmam lazım diye başlamak istedim. Akşama servis yolunda bakalım kaç sayfa okunacak. Okuduktan sonra yorumları yazacağım. 
Sevgiler iyi hafta sonları herkese

FİLM GÜNLÜĞÜM SİCCİN 2




Tünaydın;

Her ne kadar afişi itici olsa da bu tarz filmleri çok severim. Gerçek yaşanmış ibretlik olayları anlattığı için özellikle. Dinimizde de söylendiği üzere ''Büyü ve sihir yaptırmak haramdır! Cehennemin en sıcak katında cezalandırılacaklardır'' Allah korusun gerçektende. Dabbe serisi ve Siccin ile gördüklerim o ki yaptıran en son en büyük cezayı çekiyor. Tabi yapılan kişiler de arada mahvoluyor.

Neyse konuyu dağıtmadan knakişim Ezoyla izledik bir tırstık,bir sindik ama güzeldi. Tavsiye ederim. Şimdiden iyi seyirler :)

İZLENEN ENFES FİLM

Selam;

Geçen akşam şöyle bir bakınayım hangi film var derken karşılaştım.Aslında film keyfim en çok tavsiye edilenler üzerinedir. Öyle vizyondaki filmler izlensin tutkum yok. Hatta eşim ile bu konuda anlaşamıyoruz. Biraz gündeme bağlı kal filanlar işte :) Ruhuma hitap etmeyen film gündemde bilmem kaç yıldız almış banane,dimi ama. Tımarhanede 10 Gün filminin oyuncusu dikkatimi çekti.Caroline Barry! Nasıl sevimli bir yüzü var. Oyunculuğuna da bayıldım. İzlemek isterseniz kesinlikle bakın derim. Dram türü.2015 yapımı. 10 üzerinden 7/7 puan almış bir yapıt. İnsanların bir dönem sıkıntılarını anlatan gerçek bir hikaye. En önemlisi de ilk kadın muhabir olarak başarı sağlanması






İzleyeceklere şimdiden keyifli seyirler :)

Ruhumun Direnişi

                                Bu aralar bir yorgun,bir ruhsuz,bir mutsuzum.

Yaşadığım bazı olaylar ''alıp başımı gidesim var'' cinsinden. Aslında imkanım da var ama nedir beni bu koca şehire bağlayan bilemedim? Sanırım oğlumun geleceği,bahanesi. Düşünsenize size ait kocaman bahçeli havuzlu bir ev,hatta yetmezmiş gibi bir ev daha.Tüm ailen yanında. Muğla'nın eşsiz güzelliği.Havası,suyu,doğallığı... Hiç bıkmadan yaşayabileceğim bir yer. Gidince dönmek istemiyorum,döndüğümde çok özlüyorum. Hani bir atasözü vardır ya ''insan doğduğu yerde değil,doyduğu yerde mutludur'' Heee işte tam olarakta öyle bir yer. Neyse bakalım artık zaman bize neleri gösterecek.

Koca kış hastalanmadım,üzerinize afiyet sağlık bronşit oldum :( Öksürmekten içim dışıma çıkıyor. Arada yanımdakilere ''verin şu ciğerlerimi,toplayın'' demekten de geri kalmıyorum :) Durumlar bende böyle.Yine yoğun ama şükredilecek bir iş hayatım,fırsat buldukça gezmelerim tozmalarım devam ediyor.

Elimde Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabı var. Başlangıç yaptım,gayet keyifli gidiyor. Sindire sindire okuyorum.

Birde bu aralar hayatımdan çıkanların gidişinin verdiği keyif var üstümde. Geçen eskilerden birisini gördüm. Çocugu olmuş. Bir zamanlar anneliğime kadar dil uzatan birisi. Gördüm,güldüm,geçtim. Ardından da ''şimdi anlamışsındır anneliğin kutsallığını,canından can çıkan evladının sayesinde sana gelecek lafların acımasızlığını,dilerim evlat acısı yaşamazsın yaşadıklarından yaşattıklarından dolayı...'' dedim içimden inkar edemem.
Bir kaç dost dediğim kişilerin de acımasızca kayboluşları var. Gelişleri kadar gidişleri de kolay oluyor bende. En çok neye üzülüyorum derseniz,o kadar iyi kötü yaşanmışlıkların ardından paylaşılan çirkin sözlere. İyi ki sosyal medya denen merette hayatımızda. Alimallah nerden bu acımasızlıklarını kusacaktın! Canımı yazdıkların acıtmıyor,sadece  ne olursa olsun sana  bu tavır yakışmıyor. Tabi kırgınlığın,kızgınlığın vardır. Ama bunlarında bir adabı vardır. Yanlışmıyım? Neyse ne diyelim giden gider kalan sağlar bizimdir :) Herkes inandığı doğruları yaşıyor sonuçta.

Herkese keyifli günler,sevgiyle,saygıyla,sadakat ile kalın...